Terapi

Terapi er at gøre noget for at få det bedre psykisk, følelsesmæssigt og fysisk – og det er lige præcis mit mål, at hjælpe på alle de niveauer. Min erfaring er, at helhedfornemmelsen hos klienter af at der virkelig sker en forandring til det bedre er mere gennemgribende, når vi også er omkring fx hvordan de sover og deres fordøjelse fungere, selvom det måske er angst, stress eller barndomstraumer de kommer med.

Når du er hos mig i terapi, er det vigtigt for mig, at du føler dig tryg, og at du føler, at du bliver hørt, set og taget alvorligt, ligemeget hvad du så end kommer med af problemer, store som små.

Vi snakker altid lidt først, og derigennem finder ud af, hvad der skal ske i den enkelte session – jeg skifter ofte mellem SE-terapi og Integral Healingsterapi, da jeg har erfaring for, at metoderne supplerer hinanden utroligt godt ved at de arbejde i forskellige niveauer i psyken og følelserne, og at jeg ved briks arbejdet i Healingsterapien kan hjælpe kroppen med i processen – vi snakker sammen om, hvad der virker for dig – og hvad du har lyst til.

Når du går i terapi hos mig, skal du ikke præstere eller kunne noget på forhånd, og du behøver heller ikke at kunne sætte ord på eller vide præcis, hvorfor du kommer – det kan vi sammen afdække.

I terapien arbejder jeg meget nænsomt, tilpasset hvem du er, og hvad du kommer med – jeg har gennem min tid som terapeut siden 1995 oparbejdet en form for udvidet indføling, hvilket gør, at jeg kan arbejde meget præcist i din proces – dette sammen med nænsomheden gør, at der virkelig kan ske stor lindring og vækst hos dig.

Til sidst snakker vi lidt om, hvad der er sket i denne session og du kan stille spørgsmål.

Hvis du gerne vil høre mere, skal du ikke tøve med at ringe på 40979969 – jeg ser frem til at høre fra dig.