Teknikker jeg bruger

Somatic Experiencing® –  krops-/psykoterapi – udviklet af Peter Levine, som bearbejder chok og traumer nænsomt, men effektivt (jeg er også uddannet Bodynamic Chok-/traumeterapeut).

Integrativ Healingsterapi – som er krops-/energiorienteret psykoterapi, hvor der benyttes healing til at arbejde i energisystemet, som er broen mellem psyke og krop. En session starter altid med en samtale og tager ofte udgangspunkt i problematikker i dit liv her og nu, da disse ofte afdækker dybere problematikker, og derfor kan bruges som nøgle og løftestang i en terapeutisk proces.

Healing – ”den usynlige helbredelsesmetode”, men dog meget konkret, når den opleves på egen krop. Jeg arbejder med kroppens energisystem, chakraer, energistrømme og energifortætninger i kroppen bl.a. forårsaget af oplevelser, der er mere eller mindre ubearbejdede.

Samtale – hvor jeg hjælper dig med at sætte dine problemer i perspektiv og relief, hvis du kører tankemæssigt i ring, i dit liv, eller i forhold til et konkret problem eller følelse. Jeg starter altid en session med en opdaterende og/eller afklarende samtale.

Kinesiologi – er en helhedsorienteret test- og behandlingsmetode. Jeg bruger ikke længere kinesiologi i sin helhed, men har plukket elementer ud, som jeg kombinerer med mine andre arbejdsmetoder.

Homøopati – Homøopatisk medicin fremstilles af stof fra planter, dyr og mineraler. Det aktive stof trækkes ud og gennemgår en speciel farmaceutisk fortyndingsproces, indtil der kun er meget lidt, eller intet, målbart stof tilbage. Denne potensering bevirker at det homøopatiske præparat er utroligt virksomt.

Homøopatien blev udviklet af den tyske læge Samuel Hahnemann omkring år 1790, der ved utrættelig indsats afdækkede homøopatiens muligheder. Homøopati blev dengang brugt af læger over hele verden, men fik en mindre fremtrædende plads da penicillinen og vacciner tog deres indtog. Den dag i dag ordinerer 70-75% af alle franske og tyske læger jævnligt homøopatisk medicin. Fordelen ved homøopatisk medicin er, at den er virksom samtidigt med, at den er mild og uden bivirkninger. Læs mere her.

Nutrienter – rådgivning om kosttilskud og mad, som kan understøtte kroppens, psykens og følelsernes heling. Psyke og organer har en indbyrdes virkning på hinanden, og nutriente mangeltilstande og ubalancer kan have stor indflydelse på begge dele. Ligeledes har fordøjelses systemets tilstand og funktion har stor indflydelse på følelser og psyke, og ubalancer her kan også have gavn af støtte fra nutrienter.

Meditative øvelser – nyere hjerneforskning viser at meditation har stor indflydelse på, hvordan vi kan håndtere vores hverdagsudfordringer og i hvilket tempi vores hjerne ældes. Desuden er meditation et rigtig godt redskab til at skabe ro, fokus og evne til at være tilstede i nuet. Jeg bruger også meditative øvelser som en del af en helings-/udviklingsproces.

Kranio-sakral Terapi – er en blid korrektion af kraniet, rygsøjle og korsben, som har direkte indflydelse på nervesystemet. Jeg arbejder med et sæt teknikker, som er specielt egnede i forhold til stress og traumer.

Jeg bruger kun udvalgte elementer fra kranio-sakral terapien, men kan henvise dig til en god kranio-sakral terapeut, hvis du gerne vil have en komplet behandling.

                                                              •

Du er velkommen til at ringe på 40 97 99 69 eller skrive til mig, hvis du er blevet nysgerrig på at vide mere.