Profil

 Om mig

Jeg hedder Sezandra Lisbeth Vigh. Mit lidt eksotiske fornavn fik jeg, da jeg som helt ung var spansk gift og boede i Spanien.

Da jeg i 1986 oplevede kinesiologi første gang, var jeg solgt – til metoden – og til muligheden for at kunne tage vare på min krop og følelser på en helt ny måde og dermed ændre mine forudsætninger for et godt levet liv.

Jeg startede min klinik med kinesiologi i 1995. Jeg har siden uddannet mig videre for at kunne arbejde så helhedsorienteret, som jeg havde en vision om, og siden har erfaret, giver den dybeste og mest varige heling i forhold til både fysiske, psykiske og følelsesmæssige problemer.

I forbindelse med terapiuddannelser er der altid en del egen terapi, hvilket jeg har haft stor glæde af, da jeg selv kommer fra en dysfunktionel familie og desuden for ti år siden var ramt af stress. Så når du vælger mig, får du en terapeut som ved, hvad det vil sige at være udfordret på forskellig vis – og derfor kan møde og forstå dig, lige hvor du er.

Jeg opdagede at terapi kunne handle om at bearbejde vanskelige oplevelser, der har været i livet, men også at man derigennem kunne lære sig selv bedre at kende og derfra kunne udfolde hele den person man er – en rejse, der heldigvis aldrig ender.

Mit mål

Målet i mit arbejde er at hjælpe mennesker til at leve et godt liv, i balance mellem væren og handling, i kontakt med krop, følelse, tanker og sjæl, på den til enhver tid bedste måde – med accept af det, der ér, og i vækst mod det, der er ønsket og muligt… altså Better Being.

 

Jeg er medlem SE Foreningen – sammenslutning af SE terapeuter (Somatic Experiencing® practitioners).
Jeg medlem af SE Foreningens Bestyrelse og IT-udvalg..
 

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt og arbejder i overensstemmelse med Dansk Psykoterapeut Forenings etiske regler.

Kontakt mig gratis og uforpligtende.