Er du (særligt) sensitiv?

Der er mange grunde til, at mennesker er sensitive. Nogen har det som et grundliggende personligheds-/karaktertræk, andre er blevet det som følge af hændelser tidligere i deres liv. Jeg skelner imellem at være nerve-/følelsesmæssigt sensitiv, energimæssig åben eller traumatiseret – selvom disse tilstande også overlapper hinanden. Du behøver ikke at vide, hvorfor du er sensitiv.

Jeg vil forsigtigt, sammen med dig, finde ud af, hvilken hjælp du har brug for – det kan være hjælp til at tackle specielle situationer i dit liv, hjælp til at blive mindre sensitiv eller hjælp til at gøre din sensitivitet til noget mere positivt i dit liv – eller noget helt fjerde.

Med SE-terapi og healing kan man arbejde nænsomt ind i nervesystemet, og give det mere ro og balance, uden at skulle optrevle alle eventuelle grunde til en sensitivitet.

Ofte har sensitive mennesker et meget åbent energi-/sansesystem, hvor de tager andres stemninger og følelser ind – jeg kan sammen med dig finde ud af, hvad du kan gøre for at “beskytte” dig mod de sansninger, som er for overvældende.

Idet jeg er healer og også clairvoyant, er jeg selvfølgelig også sensitiv, og har som mange sensitive været udfordret af det. Gennem personlige processer er jeg kommet derhen, hvor jeg nu oplever min sensitivitet som en ressource og styrke, som guider mig og giver mit liv fylde – så med andre ord, kender jeg til sensitivitet fra egen krop og liv.

I min klinik er det mit mål at arbejde så holistisk som muligt, fordi jeg oplever at både krop, psyke, følelser og energisystem “skal med” i en helings-/vækstproces, det giver dybere og mere varig resultater.

Jeg har i min klinik siden 1995 mødt og hjulpet mange mennesker med særlig sensitivitet.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig og høre mere.

Du kan læse mere om at være sensitiv på FORENINGEN FOR SENSITIVE MENNESKER / HSP foreningens hjemmeside – der kan du også kan finde artikler og opslag om møder i dit lokalområde.